Nieuwspagina

Nieuwe buikdansworkshop op 12 oktober 2022

Op woensdag 12 oktober 2022 wordt een workshops buikdansen gehouden in Gouderak van 20:00-22:00 uur. De kosten zijn € 30,- p.p.

Leuk artikel in Rotterdam-Pas Magazine

Over de buikdanslessen van Kaouther is een leuk artikel verschenen in het Rotterdam Pas Magazine "Veel Plezier". Hierin wordt verslag gedaan van het bezoek van een moeder en dochter op een buikdansles van Kaouther.

Buikdansoptreden Kaouther bij Obba Lounge

Op 11 december zal buikdanseres Kaouther optreden bij Obba Lounge in Rotterdam. Daarnaast zal er een mooie vuur- en fakirshow verzorgd worden. Het wordt een spetterende avond vol shows en verrassingen.

Twee nieuwe filmpjes op YouTube

Buikdanseres Kaouther in Paradiso Sinds kort staan er twee nieuwe filmpjes van Kaouther op YouTube. Het ene filmpje is van een optreden tijdens de Arabian Disco van LAZIZ in Paradiso in Amsterdam. In het andere filmpje zijn stukjes te zien van enkele buikdansoptredens die Kaouther op televisie heeft gedaan, zoals in het programma So you think you can dance en Dave on Stage.

Kaouther samen met Fakir

Fakir Nuno Sinds kort treedt Kaouther ook samen op met een echte fakir met waanzinnige en veelzijdige acts. Kaouther assisteert hem en verzorgt daarnaast een buikdansoptreden in zijn show waarin Nuno vuur spuwt, door glas loopt en zich te rusten legt op een spijkerbed terwijl een zware man bovenop hem staat. En hij kan nog veel meer .... Kijk verder onder buikdansoptredens.

Schuddebuiken in Prachthuis

Kaouther geeft buikdansles aan meiden Overschie