Kaouthers Buikdansgroep

Verschillende stijlen buikdans

Foto image picture buikdansgroep Arabesk Kaouthers buikdansgroep bestaat uit een aantal enthousiaste en fanatieke meiden uit de regio Rotterdam die graag met het buikdansen bezig zijn. Onder leiding van buikdanseres Kaouther hebben zij zich verschillende dansjes en stijlen eigen gemaakt, waaronder een klassiek Egyptische buikdans, een sluierdans, een Tunesische folkore-dans en een "cross-over" waarin de oriëntaalse dans vermengd wordt met Spaanse Flamenco-invloeden.

Buikdansoptredens

Een optreden van Kaouthers Buikdansgroep zal uw bedrijfsfeest, themafeest of festival een vrolijk en exclusief karakter geven. U kunt kiezen uit verschillende dansjes en stijlen. Verder is een kleine workshop aan het eind van een optreden een leuke suggestie. Voor nadere informatie of voor het boeken van een optreden kunt u contact opnemen via deze site of via Emailadres buikdanseres of telefoon.

Shimmy Shake wedstrijd

Foto image picture buikdansgroep Arabesk tijdens Shimmie Shake wedstrijd Met de cross-over van oriŽntaalse dans en Flamenco is Kaouthers Buikdansgroep (voorheen Buikdansgroep Arabesk) in februari 2008 eerste geworden bij een wedstrijd genaamd Shimmy Shake van het LiteSide festival. Deze wedstrijd is gericht op het mengen van andere dansstijlen in de oriëntaalse dans. In 2009 heeft Kaouthers Buikdansgroep meegedaan met een combinatie van buikdans met Indiase dans. Zie voor meer informatie over deze wedstrijd de site van Shimmy Shake 2009.