Buikdansworkshops

Foto picture image buikdanseres Kaouther bij buikdansworkshop

Workshop bellydance voor vrijgezellendag

Een leuke activiteit voor een vrijgezellendag is een buikdansworkshop. Na een welkomstdrankje worden op een ontspannen en vooral gezellige manier de basistechnieken van het buikdansen aangeleerd. Hierbij wordt de aanstaande bruid als complete buikdanseres aangekleed. Na de pauze wordt een dansje geleerd, waarmee de meiden op de bruiloft de show kunnen stelen. De workshop buikdans duurt in totaal 1½ uur en kost € 25,- per persoon, bij een minimum aantal van 10 dames. De locatie van de workshop kan in overleg bepaald worden.
Ook is het mogelijk om een workshop inclusief welkomstdrankjes en hapjes te boeken: de kosten komen dan op € 35,- p.p. te liggen. Bekijk ook eens de fotoshow van haar belydance workshops.

Buikdansworkshop op een bedrijfsfeest

Een workshop buikdansen kan goed gebruikt worden om aan teambuilding te doen voor de werkneemsters van een bedrijf. De invulling kan in overleg worden bepaald (zie hierboven bij 'vrijgezellendag' of kijk bij duo-workshops). Ook past het goed als activiteit binnen een groter themafeest. Neem even contact op voor een prijsopgave aan de hand van de wensen en mogelijkheden. Foto picture image buikdanseres Kaouther tijdens workshop

Belly dance workshop op een kinderfeestje

Een workshop buikdansen op een kinderfeestje is een verrassende belevenis. De kinderen zijn altijd erg onder de indruk van de buikdanskleding en de muziek. In een uurtje kan een klein dansje geleerd worden. Een minimumleeftijd van zo'n 6 jaar is wel aan te raden. Neem even contact op voor een prijsopgave aan de hand van de wensen en mogelijkheden.

Gecombineerde buikdans workshop en arrangementen

Naast deze 'losse' workshops belly dance organiseert Kaouther ook buikdansworkshops die gecombineerd worden met andere activiteiten. Ook meer complete arrangementen of themafeesten voor bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Voor festivals of dans- en muziekevenementen kunnen ook worden gerealiseerd door haar verschillende contacten in de dans- en muziekwereld.

Zie ook:
Buikdansworkshop + percussie
Buikdansworkshop + diner
Buikdansworkshop + henna