Workshop bellydance voor vrijgezellendag

Een leuke activiteit voor een vrijgezellendag is een buikdansworkshop. Na een welkomstdrankje worden op een ontspannen en vooral gezellige manier de basistechnieken van het buikdansen aangeleerd. Hierbij wordt de aanstaande bruid als complete buikdanseres aangekleed. Na de pauze wordt een dansje geleerd, waarmee de meiden op de bruiloft de show kunnen stelen. De workshop buikdans duurt in totaal 1½ uur en kost € 25,- per persoon, bij een minimum aantal van 10 dames. De locatie van de workshop kan in overleg bepaald worden. Ook is het mogelijk om een workshop inclusief welkomstdrankjes en hapjes te boeken: de kosten komen dan op € 35,- p.p. te liggen. Bekijk ook eens de fotoshow van haar belydance workshops.

 

Buikdansworkshop op een bedrijfsfeest

Een workshop buikdansen kan goed gebruikt worden om aan teambuilding te doen voor de werkneemsters van een bedrijf. De invulling kan in overleg worden bepaald (zie hierboven bij ‘vrijgezellendag’ of kijk bij duo-workshops). Ook past het goed als activiteit binnen een groter themafeest. Neem even contact op voor een prijsopgave aan de hand van de wensen en mogelijkheden.

Belly dance workshop op een kinderfeestje

Een workshop buikdansen op een kinderfeestje is een verrassende belevenis. De kinderen zijn altijd erg onder de indruk van de buikdanskleding en de muziek. In een uurtje kan een klein dansje geleerd worden. Een minimumleeftijd van zo’n 6 jaar is wel aan te raden. Neem even contact op voor een           prijsopgave aan de hand van de wensen en mogelijkheden.

 

Gecombineerde buikdans workshop en arrangementen

Naast deze ‘losse’ workshops belly dance organiseert Kaouther ook buikdansworkshops die gecombineerd worden met andere activiteiten. Ook meer complete arrangementen of themafeesten voor bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Voor festivals of dans- en muziekevenementen kunnen ook worden gerealiseerd door haar verschillende contacten in de dans- en muziekwereld.  

Buikdansworkshop + percussie

Een buikdansworkshop is goed te combineren met een live percussie workshop. De groep zal eerst een percussie workshop volgen e daarna een buikdansworkshop. Alle geleerde variaties zullen aan het einde van de workshop toegepast worden op hun eigen live gespeeld muziek in vorm van een eind optreden. ook is het mogelijk om de mannelijke deelnemers een percussie workshop te laten volgen en de dames gaan een buikdansworkshop volgens. aan het einde zullen de twee groepen samen optreden.

Buikdansworkshop + diner

Wil in een 1001 nacht sfeer een buikdansworkshop beleven? dan is een buikdansworkshop plus een drie gangen Arabische diner een leuk arrangement voor uw groep. de groep zal ontvangen worden met Muntthee als welkomstdrankje daarna beginnen met een buikdansworkshop. Na afloop van de workshop kunnen de deelnemers genieten van onze oosterse specialiteit in oosterse restaurant. Ook is het arrangement uit te breiden met een buikdansoptreden van Buikdanseres Kaouther. Kosten van dit arrangement is 50 euro p.p. voor een workshop + diner. en 60 euro p.p. voor een arrangement met buikdansworkshop+diner+optreden. Voor het arrangement geldt een minimum van 100 euro.

Buikdansworkshop + henna

Buikdans workshop en henna-workshop Henna is een natuurlijke, plantaardige kleurstof waarmee de huid versierd kan worden en wordt onder andere gebruikt bij bruiloften in Arabische landen. Een workshop buikdansen kan hiermee leuk worden gecombineerd. Bij eenieder die dat wil wordt dan een kleine henna-tatoeage aangebracht. Deze beide workshops tezamen kosten € 45,- per persoon.