Vrolijke en stijlvolle buikdansoptredens (bellydance)

Buikdanseres Kaouther verzorgt energieke en stijlvolle buikdansoptredens geschikt voor allerlei gelegenheden, waaronder bruiloften, festivals, verjaardagen, henna-feesten, themafeesten en bedrijfsfeesten. Haar handelsmerk is vrolijkheid met een oosterse uitstraling. Om een indruk krijgen van een buikdansoptreden van Kaouther kunt u de video bekijken van het optreden in Paradiso bij LaZiz in Amsterdam, een video waarin haar televisie-optredens bij elkaar zijn gezet of een video van de Langste Eettafel van Nederland van Resto van Harte waar Kaouther heeft opgetreden. Ook kunt u verschillende foto’s van haar buikdansoptredens bekijken. Neem voor een prijsopgave even contact op.

Solo buikdansoptredens

Een buikdansoptreden bestaat gewoonlijk uit een drietal dansjes en duurt zo’n 15-20 minuten. Vaak is dat een sluierdans en een klassiek Egyptische bellydance op trommelmuziek, aangevuld met een dansje waarin Spaanse, Turkse of Hindostaanse/ Indiase invloeden zijn terug te vinden. Meestal wordt naar wens, of spontaan, het publiek er op respectvolle wijze bij betrokken. Een tweede keer optreden, in een andere stijl en met een ander buikdanskostuum, is ook mogelijk. Buikdanseres huren? Bij Kaouther bent u aan het goede adres.

Belly dance optreden met live-muziek

Als een buikdansoptreden wordt begeleid met live muziek geeft dat een speciale sfeer en komt het optreden nog meer tot uiting. Dat kan met een enkele drummer of met een groep muzikanten.

 

Buikdansoptreden met vuurshow

Kaouther kan ook een optreden verzorgen waarin buikdansen gecombineerd wordt met een vuurshow. Tijdens een vuurshow wordt met vuur gedanst en wordt vuur gespuwd. Voor een vuurshow hebben we het volgende nodig: Ruime dansvloer Een plafond van minimaal 3 meter hoog Een vuurshow is te boeken van 10 tot 20 minuten. Vraag een offerte aan op info@kaouther.nl  

 

Buikdans met Tanourashow

Tanoura is een bekende dans in Egypte en heeft haar oorsprong in Derwisch dans. Het is een zeer dynamische en krachtige dans, waarbij veel gebuik wordt gemaakt van draaiende bewegingen. De Tanoura of Derwish danser maakt gebruik van kleurrijke rokken die zeer spectaculaire effecten geven tijdens de dansshow. De Tanoura danser maakt ook een leuke interactie met het publiek. Tanoura dans kan een zeer kleurrijk effect geven aan uw event en bruiloft. Een Tanoura show is te boeken vanaf 7 tot 15 minuten.

 

Buikdans met een oosterse magiër

In een ontspannen Oosterse sfeer neemt onze magiër uw gasten mee op een magische reis samen met zijn wonderlamp. Een avontuur voor jong en oud met de vier elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. Uw gasten worden op ludieke wijze ontvangen en door middel van salon en/of StageMagic geëntertaind. Deze show is te boeken vanaf 20 minuten.  

 

Buikdansoptreden met fakirshow

Wilt u een buikdansoptreden combineren met een complete fakirshow? Ook dat kan. Kaouther treedt samen op met een fakir met waanzinnige en afwisselende acts. Kaouther assisteert hem en dans voor, na of tijdens zijn show waarin de fakir vuur spuwt, zijn hoofd in glas gooit en zich te rusten legt op een spijkerbed terwijl iemand bovenop hem staat. En hij kan nog veel meer ….  

 

Bellydance met een buikdansgroep

Een buikdansoptreden met een groepje buikdanseressen geeft een andere dimensie aan uw buurtfeest, bruiloft of bedrijfsfeest. Voor meer informatie en foto’s zie verder onder Kaouther’s buikdansgroep.